1 Immobles

Finca rústica A Venda

Finca rústica a CAL MARQUET s/n, Castellfollit del Boix

2.000.000 € Ref. CV - 01519

Benvinguts al paradís a la terra! Us presentem en exclusiva una oportunitat única per adquirir una espectacular finca rústica a Castellfollit del Boix, amb una extensió de 4,5 hectàrees al cim d'un turó, envoltada de vistes panoràmiques de somni. La propietat ofereix una gran privadesa, exclusivitat i un luxe incomparable.

La finca compta amb diferents construccions, com ara la impressionant masia, un apartament de luxe a l'antic paller, una granja cinegètica amb instal·lacions d'alt nivell, un estable, permisos de turisme rural, un nucli zoològic i molt més. Totes les estructures han estat completament reformades amb materials dʻalta qualitat i amb una atenció meticulosa als detalls.

L'accés a la propietat és privat, cosa que fa que sigui molt exclusiu i permeti gaudir de la tranquil·litat d'estar lluny del tràfec i l'enrenou de la ciutat. Aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen un lloc per escapar de la vida quotidiana i gaudir de la natura en la forma més pura.

No perdi aquesta oportunitat única de tenir una finca rústica de somni en un dels llocs més bonics de Catalunya. Gaudiu del reportatge fotogràfic, vídeo i tour 360 que hem preparat. Truqui'ns avui mateix per obtenir més informació i per programar una visita. No se'n penedirà!

  • 6 Dorm
  • 6 Banys
  • 974m²