2 Immobles

Casa/Xalet aparellat A Venda

Casa/Xalet aparellat a SANT JORDI 5-7, Fonollosa

265.000 € Ref. CV - 01322

CASA UNIFAMILIAR d'OBRA NOVA (GAMMA ALTA), amb ASCENSOR, en venda al poble de FONOLLOSA.
Màxima qualificació energètica (A), mirar Certificació Eficiència Energètica.
No us perdeu l'home staging i el vídeo que hem preparat.

PLANTA BAIXA: A partir de l'entrada, una part destinada a garatge i a cambres d'instal. lacions sobretot per la ubicació de la caldera de calefacció i els quadres elèctrics de comandament.

PLANTA PRIMERA: Des de l'arribada al rebedor, s'accedeix al menjador-estar orientat a sud, i també a la cuina-safareig i a un bany interior. Des de l'estar parteix l'escala cap a la planta superior, i des de la cuina s'accedeix a la terraça en façana oest.

PLANTA SEGONA: és la que distribueix els quatre dormitoris, dos a cada façana, amb un bany amb banyera a l'interior de la planta. En aquesta planta s'aprofita l'accés de l'escala interior per situar-hi unes claraboies interiors per l'entrada de llum natural des de la coberta. Aquesta escala també permet accedir a sota d'aquesta coberta.

IMPORTANT A DESTACAR: calefacció, climatització i ACS a partir d'una bomba de calor situada al garatge i alimentada per un sistema d'aprofitament de la temperatura per GEOTERMIA amb un pou de captació per aigua a 130m de profunditat, i per una potència estimada de 10kw/h.
D'acord al Decret d'ecoeficiència es disposa d'un sistema de captadors solars tèrmics per a l'aigua calenta sanitària, connectat a l'acumulador individual de l'habitatge.
El sistema de calefacció és de terra radiant amb aigua, centralitzat al costat de la bomba de calor. Per la temporada d'estiu també s'utilitzarà el terra radiant amb regulació controlada de la temperatura per evitar-ne condensacions per sota del 19ºC, i es reforçarà a les zones de dia amb un sistema de fancoils per regular la humitat de l'aire.

Acabats d'alta qualitat: escala de marbre, portes de faig, persianes automàtiques, antena parabòlica, video porter, aspiració centralitzada, etc.. .

El mobiliari és un home staging de cartró i no està inclòs al preu.
Les despeses de compravenda tampoc no estan incloses en el preu.

  • 4 Dorm
  • 2 Banys
  • 220m²
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carretera Manresa a calaf 3.2, Fonollosa

240.000 € Ref. CV - 01122

Casa unifamiliar aïllada, amb accés privat, de planta baixa, amb piscina, barbacoa, jardí, pista de tennis,.. . pertany a la localitat de Fals (Fonollosa).
L'edificació està construïda en una parcel·la de 2.632 m2
Total Sup Construïda = 290,02 m2 // Total Sup útil = 165,60 m2
Sup Construïda de la CASA = 116,62 m2 // Sup Útil = 98,97 m2
S'aconsella veure VÍDEO complet i PLÀNOL de la casa.

La casa té una sola planta i tot el perímetre de la parcel·la està tancat amb porta automàtica privada.

Com es pot observar al plànol, la casa disposa d'un gran saló menjador amb cuina oberta. La xemeneia dóna a banda i banda fent una estada acollidora i amb millor distribució de la calor.
Té 3 habitacions, 2 banys, una zona de bugaderia i una zona de celler o traster.

En sortir de la casa hi ha un porxo on podreu gaudir d'àpats a l'aire lliure. Disposa de 2 barbacoes exteriors i un forn (per als aficionats al rostit és ideal).
Tot amb vistes a la piscina i la zona esportiva.

Com a detalls, cal esmentar que la casa està en una gran parcel·la on part d'aquesta és bosc privat. Per als amants dels bolets i la tranquil·litat és un gaudir i per als animals de companyia un autèntic luxe.
La calefacció funciona amb gasoil.

A 5 minuts de la C-25 Manresa, l'entorn natural i tranquil d'aquest habitatge fa que sigui un luxe la seva ubicació. Recordeu que a la població més propera (Sant Joan de Vilatorrada) hi ha tot tipus de serveis disponibles.

El mobiliari està inclòs al preu però l'home staging (decoració) de l'agència NO.
Les despeses de compravenda NO estan incloses en el preu.

  • 3 Dorm
  • 2 Banys
  • 290m²